Jaar 1 zit erop

Jaar 1 zit erop

Jaar 1 zit erop en wij tevreden !!!
Voor een Vzw die uit ervaringsdeskundigen bestaat zijn we toch fier met wat we bereikt hebben op 1 jaar tijd . We hebben maar liefst 41 gezinnen geholpen met een luisterend oor te zijn en ze naar de juiste instanties door te verwijzen , hen te terug op de rails te krijgen zoals helpen met administratie , gesprekken , vertalingen …het leuke is dat we hen nog regelmatig horen en dat ze , als er iets is , direct bellen

Naast dit hebben we ook gezinnen gelukkig gemaakt met kledij, speelgoed en vooral voeding dat we direct konden brengen naar hen , denk aan Kerstmis en Nieuwjaar …de kindjes zo gelukkig zien is voor ons het mooiste geschenk .

Onze droom is nog steeds het gebouw te kunnen openen voor IFG op te vangen, jongvolwassen, mensen uit een woningbrand , misschien kinderen ook die nergens plaats hebben …deze groepen willen we heel graag opvangen en verder helpen .
We willen nog eens de organisaties en personen die vertrouwen in ons hebben en waar we een fijne samenwerking mee hebben bedanken en ook onze donateurs mogen we niet vergeten en laten we nog eens herinneren dat we onze infoavond hebben op 21 februrari ek om 19.30 uur in Oud Gasthuis te Asse.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll Up