Categorieën
Nieuws over onze VZW

Solidariteitsactie “Schoenendoos”

Deze actie  is een initiatief van de vzw De Samaritanen om de minderbedeelden voor de eindejaarsfeesten een nuttig cadeau te geven.

Wat mag er in de schoendoos?
Je kan de doos vullen met voedingswaren en niet-alcoholische dranken die makkelijk te openen zijn en meteen klaar zijn voor consumptie (bv. conserven die makkelijk te openen zijn, chocoladerepen, koekjes, frisdrank, thee/koffie, enz.).
Verzorgingsartikelen mogen ook (bv. tandpasta, tandenborstel, handgel, kam, zeep, enz.) of een sjaal, muts, handschoenen of iets anders en een wenskaartje om de persoon die het kerstcadeau krijgt, blij te maken.

Vergeet niet de schoendoos in te pakken om er een echt kerstcadeau van te maken!

Wat doe ik met mijn schoendoos?

Het Herscham-team verzamelt de schoenendozen die jij of je naasten ingepakt hebben (vrienden of familie mogen ook aan deze solidariteitsactie deelnemen) en bezorgt ze aan onze VZW .

Hoe en aan wie worden de schoendozen gegeven?
Vervolgens worden de schoendozen door Restos du Cœur, Poverello, Samu Social, De Engelbewaarder, De Fontein, Chez Nous/Bij Ons, de Spaanse Missie, het OCMW van Schaarbeek en uiteraard De Samaritanen tijdens hun Oudejaarsavond aan daklozen en minderbedeelden uitgedeeld.
Laten we een glimlach op de gezichten van onze medemens toveren!
Doe je ook mee ? Laat het ons dan weten !
×

Welkom bij de Chatbox van Het Sas crisisopvang
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op
Mobiel nr: 0468276822

e-mail : Klik  hier  om Sandra te e-mailen

× Waarmee kunnen we je helpen