Ambulante nazorg

 Nazorg en begeleiding:

Onze nazorg bestaat eruit van mensen, gezinnen te helpen waarom iets moet , van iets te voltooien , van iets te begrijpen en van iets vol te houden .

Wij gaan mee om documenten in orde te brengen, wij gaan ook mee naar oudercontacten , wij gaan mee op gesprekken , wij organiseren vakanties voor de kinderen (soms met sponsoring), ook transporten nemen wij op ons .

Het voordeel is dat wij dag en nacht bereikbaar zijn en dat we snel ter plaatse zijn, we nemen de tijd om te luisteren , we zijn flexibel en als het moet gaan we met 2

Onze taak is van alles in verstaanbare taal om te zetten .

Wij hebben ook al gescheiden koppels tegenover elkaar gezet met afsprakenblad zo heeft ieder recht van het ganse verhaal te doen en te luisteren naar mekaar , Dan is er niet dat verkeerd begrijpen .Dan is er de beslissing die valt die beiden direct horen  ,zo  blijft hun verhaal  hun verhaal (ook kinderen horen wij) .Met de nodige uitleg kan daar altijd kalmte in gebracht worden .

In bepaalde dossiers hebben wij mensen met drank of drugsprobleem en die helpen en steunen wij ten volle met zeer veel slaagkansen , wij kunnen daar iets tegenover plaatsen , voor sommigen hebben wij al een weekend gepland , een welness  (sponsoring daarvoor gekregen).

Wij zijn als eersten om een dienst in te lichten hoe iets verkeerd zit en weet ook dat wij naast de mensen staan maar waar moet gehandeld worden er ook gehandeld wordt , met de nodige uitleg kan daar altijd kalmte in gebracht worden .

Scroll Up