Partners

Permanente zoektocht naar partners

-Het 72 uren sas is een VZW, crisisopvang, die samen met VSDC , een studiebureau , is opgericht om optimaal en correct te kunnen werken.. Dit bureau blijft ons volgen om wettelijk met alles in orde te zijn.

-Er is ook een grote medewerking en steun van de PZ Dendermonde  naar veiligheid toe en ook wat kan en mag ten opzichte van personen in opvang , met dank aan Korpschef Patrick Feys .

-Wij vangen gezinnen en jongeren op die  in een crisissituatie verkeren , wij bieden hen een luisterend oor en rust , waar het kan helpen wij met netwerktafels op te stellen daarvoor hebben we een opleiding gevolgd bij VZW Sporen , met dank aan Jan Tibo directeur.

– Om de materie goed te kennen kunnen we altijd aankloppen bij VZW Tonuso , zij beschikken over alle vormen van de hulpverlening , ouders kunnen soms vragen hebben waar wij niet op kunnen antwoorden , zo kunnen wij altijd een antwoord geven aan de ouders , met dank aan An Sprangers directeur.

-Ook dichtbij kunnen wij de steun verkrijgen voor alle info bij VZW Radar daar zijn alle contextbegeleidingen  gekend , met dank aan Koen Van Den Abeele , directeur.

-We werken met vrijwilligers , dit is een voordeel naar flexibiliteit om een oplossing te zoeken en om rustig te kunnen werken met opgenomen personen, het zijn mensen met ervaring van een crisissituatie .

Scroll Up